Jag har inhandlat två tygpåsar som jag ska använda vid handling så vi inte drunknar i plastpåsar. Men det var svårare än jag trodde, att bryta vanor och att komma ihåg!
Först hängde jag påsarna i hallen så jag skulle komma ihåg att ta med om ut till bilen, vilket lyckades typ en av tio gånger. Började med att ta ut påsarna till bilen fast inte handling stod på schemat, för ligger dom i bilen ökar ju chansen att jag skulle komma ihåg tänkte jag, men inte då!! Vet inte hur många gånger dom blivit kvar i bilen. Problemet var nog att dom oftast låg i baksätet tänkte jag, så nu sist jag skulle handla la jag påsarna i framsätet redan hemma på gården, så jag verkligen skulle se dom innan jag gick ur bilen.

Men väl inne i affären vid kassan står jag där tomhänt!!

Och jag har även flera gånger varit så nära att köpa platskassar fast jag står och håller i mina typpåsar!!! Ja vad ska man säga......

Skyller på att jag är dåligt på att fokusera och koncentrera mig och att jag är en människa som går i samma spår, lite av en överlevnadsstrategi för mig med min  Me/Cfs- hjärna!! Men jag ger mig inte, övning ger färdighet......eventuellt hihi!!


Tjingeling!! :-*